Социјалистичка омладина

Садашње руководство Савета социјалистичке омладине ОО СПС Беочин изабрано је на редовној 2. изборној конференцији савета омладине која је одржана 28.09.2015 године, где је изабрано руководство савета у следећем саставу : председни Стефан Томовић, секретар Немања Вилић, потпредседници Тарама Мешановић и Драгана Томић, на истој изабрани су и чланови савета омладине: Драгана Мојић, Немања Радиновић, Драгана Бискуповић, Јасна Јандрић,Ђорђе Јерчић,Милица Томић, Немања Зарић, Петар Зарић, Стефан Кезмић, Светозар Стојковић, Живко Зарић.


Савет омладине активно учествује у раду ОО СПС Беочина и иза себе има бројне активности и успешан рад који је постао препознатљив не само у нашој општини него и на Покрајинском нивоу а прави показатељ за то је да без обзира што долази из једног малог одбора Стефан Томовић именован за секретара Покрајинског савета Социјалистичке омладине у Војводини.


За ових још увек не пуних 5 година како функционише наш савет са нашим општинским одбором иза себе имамо бројне активности, много акција,обновљене терене,организације спортских манифестација, дружења, едукационих предавања и трибина, хуманитаран рад и као највеће „богадство“ наше организације наводим онаше велико другарство.


Наша омладина је показатељ како млади и амбициозни људи треба у данашњем времену да активно учествују не само у политичким активностима него и у друштву, да буду пре свега добри и примерни омладинци, да буду хумани, да помажу својим суграђанима и да у најбољем светлу представљају не само СПС него и нашу општину Беочин. Ми се држимо става да свако ко жели да се активно бави политиком и учествује у раду Социјалистичке партије мора да прође стаж омладинца и да је то једини прави и здрави пут који води до стварање успешног и угледног не само политичара него и успешног човека, доброг комшије и домаћина.


Да успевамо у својој борби показатељ је да нас је сваки дан све више, да имамо поверење младих људи у нашој опшини, да имамо велики број сипматизера који су политички не опредељени и уз све то имамо поштовање и осталих политичких странака у Беочину.

socijalisticka omladina beocin